«ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد

فساد جنسی در دادگستری اسرائیل

براساس اطلاعاتی که یک خبرنگار رادیو اسرائیل فاش کرد فساد وسیعی توسط چند مقام بلند پایه، در دستگاه قضایی به وقوع پیوسته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۳ - ۲۷ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 17
کد خبر: ۲۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر ؛ صبح روز چهارشنبه پلیس رژیم صهیونیستی اقدام به دستگیری یک وکیل بلند پایه دستگاه رژیم صهیونیستی کرد. این وکیل بلند پایه که نامش هنوز فاش نشده متهم است با یکی از قضات زن دستگاه قضایی روابط غیر اخلاقی و نامشروع جنسی داشته است. این وکیل، به قاضی زن نامبرده وعده داده بود براساس روابطی که دارد کاری خواهد کرد تا این قاضی زن را به عنوان یکی از قضات دادگاه صلح تعیین کنند. وکیل نامبرده همچنین متهم است که با همسر یکی از قضات مرد نیز روابط نامشروع جنسی برقرار کرده است. وی این اقدام را با وعده ارتقاء جایگاه همسر این زن از قاضی دادگاه صلح به جایگاه مهمی در دادگاه مرکزی رژیم صهیونیستی انجام داده است. وعده ای که هیچ گاه عملی نشد.

براساس نوشته رسانه های رژیم صهیونیستی پلیس در حال تحقیق در خصوص این پرونده است. این پرونده زمانی باز شد که خبر آن را «هداس اشتایو» خبرنگار رادیو ارتش اسرائیل اطلاعاتی را در این خصوص به پلیس ارائه کرد. قرار است آیلت شاکد، وزیر دادگستری و استر حایوت، رئیس دادگاه عالی اسرائیل- که عضو کمیته انتخاب قضات هستند- و تمام اعضای کمیته انتخاب قضات، نیز فراخوانده شده، در این خصوص شهادت دهند. از سوی دیگر آویخای مندلبلیت، دادستان کل بر این تحقیق نظارت نخواهد داشت، زیرا متهم ردیف اول این پرونده از دوستان نزدیک او است.

 

گفتنی است از زمان آغاز تحقیق در خصوص پرونده های نتانیاهو ، دادستان کل و اعضای دستگاه قضایی به شدت تحت فشار قرار داشته اند. در رسانه ها و شبکه های رژیم صهیونیستی این خبر به شدت دست به دست می شود که یک توطئه بزرگ علیه دستگاه قضایی در حال اجرا است.

ارسال نظر
آخرین اخبار